Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης Αγωνιστικής περιόδου 2017-18

Το Σάββατο στις 9 Ιουνίου σ' ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής έλαβε χώρα μία μεγάλη εκδήλωση !!!
     Η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του Αθλητικού Συλλόγου Σότοκαν Καράτε Λακκώματος & Καλλικράτειας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι γονείς και οι συνοδοί 120 και πλέον αθλητών όλων των ηλικιών. Οι μικροί μας αθλητές μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού η εκδήλωση γινόταν στον αύλειο χώρο του Γυμναστηρίου του Λακκώματος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι γνώσης του Karate Do.
   
     Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικοί μας άρχοντες, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ο αντιδήμαρχος Κων/νος Τσομπανάκης κι ο Πρόεδρος του Δ.Δ Λακκώματος Σάκης Καραγιαννίδης. Τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Στέργιο Τζίλια, ο Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αμέριστη συμπαράστασή του στον Σύλλογό μας. Επίσης τιμητική αναμνηστική πλακέτα εδόθη στους Sensei Αθανάσιο Γκοτάκη και Μπάμπη Ωραιόπουλο για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό.

     Μετά το πέρας των εξετάσεων και της επίδειξης των παιδιών ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι του Συλλόγου με την συνδρομή των γονέων να είναι τεράστια.. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά κάποιων ανθρώπων που είναι η βάση της λειτουργίας του Συλλόγου, στόχος μας είναι να συμβάλλουμε σταθερά στο να εμπλουτίσουμε με συναισθήματα αγάπης όλους τους αθλητές μας και μέσα απ' αυτό να αποκτήσουν πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση, αυτογνωσία και να αναπτύξουν το αίσθημα ευθύνης ώστε να έρθει η πνευματική ανάταση και αισθητική καλλιέργεια.
     Αν επενδύσεις σωστά στον παράγοντα "άνθρωπο" τότε μπορείς να θεωρείς ότι σαν μέλος ενός Συλλόγου έχεις πετύχει. Ζωντανά παραδείγματα θεωρούμε πως ήταν όλοι οι αθλητές μας στην εκδήλωση τελετής λήξης της αγωνιστικής περιόδου όπου σε αντίξοες καιρικές συνθήκες στάθηκαν με αφοσίωση και περηφάνια μπροστά στους εκλεκτούς καλεσμένους μας δείχνοντάς μας έτσι τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει.
     Ο ευγενής χαρακτήρας των αθλητών οφείλεται στους γονείς. Το ταλέντο όμως το εκμαιεύει ο καταξιωμένος τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου μας Κώστας Παπαδόπουλος όπου με επιμονή και υπομονή καταφέρνει να δημιουργεί αθλητές πρότυπα.
     Ευελπιστούμε τον Σύλλογο να τον πλαισιώνουν πάντα γονείς σαν κι εσάς με παιδιά προσηλωμένα στους στόχους που έχετε θέσει από κοινού... κι ας μην ξεχνάνε οι αθλητές μας ότι θα έχουν δίπλα τους ανθρώπους που πάντα θα τους αγαπάνε και θα ενδιαφέρονται γι αυτούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου