Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωσης της κοπής πίτας του Α.Σ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Α.Σ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στην αίθουσα του γυμναστηρίου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.
Η παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Ν.Προποντίδας και του Δημοτικού Διαμερίσματος του Λακκώματος, εκπροσώπων της Εκκλησίας, επίσης παρουσία πολιτευτών του νομού Χαλκιδικής, τιμώμενων προσώπων, εκπροσώπων των τοπικών Συλλόγων των Ανατολικοθρακιωτών και των Ποντίων Λακκώματος, του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων, προπονητών και εκπροσώπων των διοικητικών συμβουλίων των αδελφών σωματείων όπως είναι ο Μακεδανός, Καράτε Λαγκαδικίων και του Α.Σ Πρωτέα καθώς επίσης και η παρουσία γονέων και ανθρώπων που αγαπάνε τον Σύλλογο έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση.





Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού από τον Ιερέα του Λακκώματος Πατήρ Πέτρο.
Στην συνέχεια η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τζίλια Στέργιο.


Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί είναι ο Σύλλογός μας και ο Τζίλιας Χρήστος από το Αγωνιστικό τμήμα παίδων.
 .




Ο Α.Σ.ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στην ατζέντα της ημέρας είχε και την απονομή τιμητικών πλακετών σε τιμώμενα πρόσωπα.
Η πρώτη τιμητική πλακέτα ήταν προς τον Δήμαρχο Ν.Προποντίδας Καρρά Μανώλη για την αμέριστη συμπαράσταση του και την βοήθεια που έχει προσφέρει στον σύλλογό μας μαζί με όλη την
συμβουλευτκή του ομάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Τσομπανάκης και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του.







Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο αγαπητός Προπονητής του ΜΑΚΕΔΑΝΟΥ,  Χαράλαμπος Ωραιόπουλος, Ο δάσκαλος των Παγκοσμιονικών και των Πρωταθλητών με το πλούσιο βιογραφικό του και την συνεχή παρουσία του στον χώρο απο το 1978.







Σειρά είχε ο Παγκοσμιονίκης του Συλλόγου μας Ηλίας Μουταφτσής, την βράβευση έκανε ο Πολιτευτής της Ν.Δ Ευθύμης Καρανάσιος.

Έπεται η βράβευση της καλύτερης αθλήτριας του Συλλόγου με τρία συνεχόμενα Πανελλήνια μετάλλια και διακρίσεις στο εξωτερικό της αθλήτριας Τζίλια Στελίνας όπου την βράβευση έκανε ο Πολιτευτής της Δημοκρατικής συμπαράταξης Απόστολος Πάνας.

Τέλος βραβεύτηκε ο αθλητής και δεξί χέρι του Συλλόγου Λεωνίδας Σότα για την ευγενή άμιλλα και το Ευ αγωνίζεσθαι που μεταλαμπαδεύει εγκάρδια σε όλους τους συναθλητές του, την βράβευση έκανε ένας μεγάλος αθλητής της πάλης που μας έχει κάνει περήφανους με τις κατακτήσεις του Γιάννης Αρζουμανίδης.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιερέα της εκκλησίας μας Πάτερ Πέτρο για τα καλά του λόγια τις ευχές που μοίρασε σε όλους τους αθλητές και για την εικόνα της Παναγίας που δώρησε στον Σύλλογο.









Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για τον φίλο και συμπαραστάτη του Συλλόγου Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Λακκώματος Σάκη Καραγιαννίδη που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειασθούμε και μας τίμησε βραβέυοντας τον Σύλλογό μας σε εκδήλωση του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου