Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΤΟΥ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Την Κυριακή αργά το βράδυ επέστρεψε αεροπορικώς η αποστολή του Α.Σ ΚΑΡΆΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων - Νέων & U21 που προκήρυξε η ΕΛ.Ο.Κ και διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων Νέων Λιοσίων στην Αθήνα στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου.   

Ο Α.Σ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 7 αθλητές που συνοδευόταν από τον Δάσκαλό τους Κώστα Παπαδόπουλο και τον βοηθό εκπαιδευτή Λεονάρντο Σότα, επίσης την αποστολή συνόδευσε η ταμίας του Συλλόγου Ντιάνα Τσόντου.

Η επιστροφή των αθλητών έγινε με ιδιαίτερες τιμές αφού γύρισαν από την αποστολή έχοντας στις αποσκευές τους 1 ΧΡΥΣΌ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ και 2 ΧΆΛΚΙΝΑ μετάλλια. 

Πιο αναλυτικά από τους 7 αθλητές ΧΡΥΣΟ μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Μουταφτσής στην κατηγορία U-21 στα -75kgr 



ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο κατέκτησε η Κωστελίδου Αλεξία στην κατηγορία Νέων γυναικών στα -53kgr,
ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο κατέκτησε η Φωτεινή Μαμόγλου στην κατηγορία Νέων γυναικών στα -48kgr.



Επίσης κερδίσαμε δύο πέμπτες θέσεις από τους αθλητές Ορτουλίδη Τάσο στην κατηγορία εφήβων στα -70kgr και από την Μπουντουρίδου Αναστασία στην κατηγορία Νέων γυναικών στα +59kgr. Ακόμη συμμετείχαν οι Χαραλαμπίδης Ιωάννης και Κοντογιάννη Αφροδίτη που στάθηκαν άτυχοι από τον πρώτο τους αγώνα. 
Το επίπεδο των αγώνων μεγαλώνει με αύξουσα μαθηματική πρόοδο κάθε χρόνο και ο πήχης δυσκολίας ολοένα και εκτινάσσεται. Οι συμμετοχές των Συλλόγων έφτασαν στους 32 με πάνω από 200 αθλητές στο σύνολό τους.
 Ευχαριστούμε την διοργανώτρια αρχή για την φιλοξενία και την ορθή διαχείριση του Πρωταθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου