Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Α.Σ.ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ


     Στις  5 και 6 Απριλίου 2014 διεξήχθησαν  στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Καράτε με συμμετοχές παίδων-κορασίδων ηλικίας 2000-2005.
     Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 113 Σύλλογοι με 829 αθλητές στο σύνολό τους. Ο Αθλητικός Σύλλογος Σότοκαν Καράτε Λακκώματος εκπροσωπώντας το Νομό Χαλκιδικής συμμετείχε με 5 αθλητές στην κατηγορία kumite παίδων/κορασίδων  κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στην αγωνιστικότητα των αθλητών του, με 1 χρυσό και 1 χάλκινο Πανελλήνια μετάλλια . Πραγματικά αισθανόμαστε υπερήφανοι σαν Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Λακκώματος, που οι αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν θα επανδρώσουν την Εθνική Ομάδα Καράτε όπως επίσης είναι τιμή για το Λάκκωμα και τον ευρύτερο Δήμο να φορούν οι αθλητές μας την λευκή στολή με το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς.

     Σας αποστέλλουμε τα ονόματα των αθλητών μας αλλά και μαθητών των σχολείων σας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε για να τους τιμήσετε και να γίνουν  παράδειγμα προς  μίμηση και για άλλους μαθητές προωθώντας έτσι την ευγενή άμιλλα.
1.       Τζίλιας Χρήστος ΧΡΥΣΟ στην κατηγορία kumite παίδων 2005.
2.       Ιωαννίδης Χαράλαμπος ΧΑΛΚΙΝΟ στην κατηγορία kumite παίδων 2005.
3.       Στελίνα Τζίλια συμμετοχή στην κατηγορία kumite ata κορασίδων 2003.
4.        Θωμαϊς Δέδα συμμετοχή στην κατηγορία kumite κορασίδων 2004.
5.       Νικόλαος Παγουρτζής συμμετοχή στην κατηγορία kumite παίδων 2004.





     Τα αποτελέσματα των προσπαθειών των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Σότοκαν Καράτε Λακκώματος αποτελούν κατάκτηση και οφείλουμε να τα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                               ΤΖΙΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου